حجت الاسلام سید حسین موسوی فرد مسئول امور گروه های پژوهشی مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی ائمه اطهار (ع) در غرفه این مرکز در نمایشگاه دستاوردهای علمی مراکز تخصصی حوزوی و در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، گفت: این مجموع که تحت اشراف آیت الله فاضل لنکرانی فعالیت دارد در سه مقطع تحصیلی ۲، ۳ و ۴ دانش پژوه می پذیرد.
وی افزود: در این مجموعه سعی شده از ظرفیت های علمی اساتیدی که رتبه اول کشور در رشته های مربوط به خود را دارا هستند استفاده گردد.
حجت الاسلام موسوی فرد خاطرنشان کرد: در سال گذشته همایش ملی حضرت آیت الله فاضل لنکرانی را با ۴۰۰ مقاله ورودی داشتیم که ۸۰ مقاله از آن ها را پژوهشگران این مرکز نوشته بودند.
وی از برنامه های بعد از فارغ التحصیلی دانش پژوهان مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی ائمه اطهار خبر داد و گفت: سعی کرده ایم برای ارتقای سطح پژوهش در این مجموعه پژوهشگران فارغ التحصیل و یا مشغول به تحصیل را با همایش هایی که در طول سال در حوزه برگزار می شود پیوند دهیم.
مسئول امور گروه های پژوهشی مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی ائمه اطهار (ع) تصریح کرد: همایش بیانیه گام دوم انقلاب در سال گذشته برگزار شد که مجموعه مقالات ارسال شده از سوی مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی ائمه اطهار علیهم السلام به این همایش در این غرفه به معرض دید بازدیدکنندگان قرار داده شده اند.
وی با اشاره به کتاب «فضل معرفت» افزود: این کتاب مجموعه مقالاتی است که از طرف مرکز ما برای ارسال به همایش حضرت آیت الله معرفت نگارش یافته اند؛ ما با همایش های علمی مختلفی ارتباط داشته ایم و در سال جاری نیز این کار را داریم با همایش هایی که در طول سال در حال برگزاری هستند ادامه می دهیم.
حجت الاسلام موسوی فرد بیان داشت: در کنار مجموعه آموزشی تخصصی تفسیر و علوم قرآنی مدرسه سطح یک را هم داریم که دانش پژوهان ما در آن مدرسه با گرایش قرآنی علاوه بر دروس متداول حوزوی دروس قرآنی را نیز می آموزند؛ اساتید این مدرسه از دانش پژوهان فارغ التحصیل همان مدرسه می باشند.
وی گفت: ما سعی می کنیم در این ۶ سال مهمترین مباحث قرآنی مورد نیاز یک طلبه در عرصه های تفسیر، فقه و تبلیغ را به طلاب این مدرسه آموزش دهیم.
مسئول امور گروه های پژوهشی مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی ائمه اطهار (ع) اظهار کرد: برگزاری دوره آموزشی سطح ۴ قرآن و عهدین جدیدترین رشته ای می باشدکه برای اولین بار در حوزه های علمیه و توسط این مرکز اجرایی شده است؛ قبل از این مرکز در هیچ مرکز دیگری آموزش این رشته سابقه نداشته است.
وی با تأکید بر آشنایی کامل اساتید رشته قرآن و عهدین با ادیان مسیحیت و یهودیت عنوان داشت: تعلم این اساتید در مورد دین مسیحیت به صورت مواجهه مستقیم بوده است و سعی می کنند با یک واسطه این ادیان را به دانش پژوهان ما معرفی نمایند.
حجت الاسلام موسوی فرد گفت: این مرکز دارای سابقه ۱۲ ساله بوده و اولین ورودی های آن در سال گذشته فارغ التحصیل شدند.
وی ادامه داد: سعی ما بر این است که فارغ التحصیلان مرکز تخصصی تفسیر و علوم قرآنی ائمه اطهار (ع)را در خود این مرکز در دو بخش آموزش و پژوهش به کار گیریم.